Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

MEDIAMYNE BEHAALT DE 27001 ISO-CERTIFICERING

Amersfoort, 13 februari 2018 - MediaMyne heeft het ISO 27001-certificaat behaald, de internationale certificering voor informatiebeveiliging. Het certificaat toont aan dat er actief gewerkt wordt aan IT-procesverbeteringen en om klanten de zekerheid te geven dat hun data goed worden beveiligd.  

Camiel van Asch, Managing Director MediaMyne: “Voor onze klanten is het van het allergrootste belang om te weten dat hun data bij ons te allen tijde goed beveiligd zijn. Met data als core business staat informatiebeveiliging bij de organisatie al jaren hoog op de agenda. Dataveiligheid draait om vertrouwen, strakke procedures en bewustzijn bij alle collega’s. Het is geen momentopname, maar een continu proces dat onze klanten garandeert dat wij altijd bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering. Met het behalen van dit certificaat hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van informatiebeveiliging.’’ 

ISO 27001
Met ISO 27001 wordt een standaard voor informatiebeveiliging geïntroduceerd. De norm specificeert eisen voor het vaststellen, implementeren, uitvoeren, controleren, beoordelen, bijhouden en verbeteren van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS). In het kader van de algemene bedrijfsrisico's voor de organisatie. Met als doel de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de eigen organisatie en naar klanten toe zeker te stellen. 

Over MEDIAMYNE

MediaMyne heeft de ambitie om bij te dragen aan het bevorderen van de medewerkersbetrokkenheid binnen (middel)grote organisaties op zowel nationaal als internationaal niveau. Dit realiseert MediaMyne door interne communicatie naar een hoger plan te tillen door de tools narrowcasting en de Employee App aan te bieden bij klanten.  Beide tools kunnen worden gebruikt met de inzet van een zeer gebruiksvriendelijk, multi channel en web based content management systeem (SaaS). Klanten zoals NN Group, Vivat, Kuehne + Nagel en Akzo Nobel kunnen zo snel, veilig, relevant en crossmediaal communiceren met hun medewerkers.