Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

Hoe kun je de betrokkenheid van medewerkers die nauwelijks op kantoor zijn verhogen?

Informeer en inspireer medewerkers via de interne communicatie app

De economie trekt weer aan en je medewerkers zijn dagen achter elkaar weg van kantoor. Ze zijn gedetacheerd of onderweg van klant naar prospect en van leverancier naar partner. Er is tijd te kort om nog naar kantoor te komen. Het gebrek aan contact met de collega’s en de organisatie verhoogt de kans om de betrokkenheid te verliezen. Medewerkers zijn minder op de hoogte van wat er speelt in de organisatie en alleen bewust van hun eigen werkzaamheden.

En medewerkers die minder betrokken zijn:

  • Benutten hun volledige potentieel niet;
  • Belemmeren de groei;
  • Zorgen voor een hoger ziekteverzuim;
  • Verlaten de organisatie sneller. Zo is de kans 53% hoger dat zij ontslag nemen dan wanneer zij een hoge betrokkenheid ervaren;
  • Geven minder aandacht aan klanten;
  • Leveren mindere resultaten tot maar liefst 49%. 
employee-app.jpg
Interne communicatie app

Hoe kun je deze medewerkers betrekken bij jouw organisatie?

Via het MediaMyne systeem kun je niet alleen berichten op de narrowcasting beeldschermen plaatsen voor de collega’s die wél op kantoor zijn, maar datzelfde bericht kun je in dezelfde handeling ook naar de interne communicatie app sturen, De Employee App. Deze app helpt jou alle ambulante en/of medewerkers zonder computer te bereiken. Of het nu gaat om parttimers, medewerkers zonder computer uit de productieruimte, gedetacheerde medewerkers, of de buitendienst. Met de Employee App bereik je iedereen, altijd en overal.

De juiste medewerkers snel en eenvoudig bereiken is ideaal. Je wilt graag medewerkers informeren en inspireren door relevante bedrijfsinformatie te delen. Deel met medewerkers bijvoorbeeld dat de verkooptargets zijn gehaald en dat dát gevierd wordt. Via de app van MediaMyne stuur je eenvoudig inspirerende berichten, waarna de geselecteerde medewerkers automatisch een melding ontvangen op hun smartphone. Zo zorg je ervoor dat jouw boodschap nooit meer wordt gemist en medewerkers altijd weten wat er binnen de organisatie speelt. Hiermee verhoog je de betrokkenheid en zorg je ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. 

MEER WETEN?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden van de Employee App? Neem contact op met Maarten Dikmans via 0651530385 of stuur een e-mail naar mdikmans@mediamyne.nl.