Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

Narrowcasting inzetten als redmiddel om de betrokkenheid van jouw medewerkers te vergroten? Jazeker. Via narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is het mogelijk om doelgericht te communiceren met jouw medewerkers. Narrowcasting is bij uitstek geschikt als verbindende factor tussen de verschillende interne communicatiemiddelen.

Waarom narrowcasting zorgt voor betrokken medewerkers?

Allerlei onderzoeken wijzen uit dat interne communicatie en betrokkenheid met elkaar verweven zijn. Heb je de interne communicatie niet op orde, dan is de kans groot dat jouw medewerkers zich niet betrokken voelen. Het is dus van groot belang dat de interne communicatie op orde is. Toch blijken veel organisaties moeite te hebben met het optimaal inzetten van de interne communicatiemix. Hier komt narrowcasting om de hoek kijken. Narrowcasting is bij uitstek geschikt als verbindende factor tussen de verschillende interne communicatiemiddelen. Hoe werkt dat? Simpel. Via narrowcasting kun je doelgericht communiceren met jouw medewerkers. Hierdoor ben je in staat om de juiste informatie, op het juiste moment met jouw medewerkers te delen. Niet alleen handig als zij deze informatie nodig hebben, maar goed geïnformeerde medewerkers geven ook nog eens aan zich meer betrokken te voelen. De korte boodschappen die je, via digital signage, op het juiste moment deelt, triggeren medewerkers om aanvullende informatie te raadplegen via de andere interne communicatiemiddelen. Zo versterkt narrowcasting de gehele interne communicatiemix, wat leidt tot een hogere waardering van de interne communicatie.

Voordelen van narrowcasting

We leven in een informatiemaatschappij. Een wirwar aan communicatiemiddelen wordt ingezet om mensen te bereiken. Toch lukt het niet om medewerkers effectief te informeren, omdat zij simpelweg bedolven worden onder de informatie. Narrowcasting biedt de helpende hand. De voordelen van digitale signage op een rij:

  • Doelgericht communicerenVia narrowcasting is het mogelijk om doelgericht te communiceren. Communiceer de juiste informatie. Op het juiste moment. Op de juiste plaats.
  • FocusDigital signage is uitermate geschikt voor het communiceren van korte berichten. Het brengt al het belangrijke nieuws samen. Zo breng je focus aan tussen alle informatie.
  • Versterken van de communicatiemixKorte berichten triggeren de medewerkers om uitgebreidere informatie op te vragen. Dit doen zij via de andere middelen zoals intranet. Hierdoor til je de gehele communicatiemix naar een hoger niveau.
  • Kracht van herhalingHerhaling zorgt ervoor dat een boodschap ook echt blijft hangen. Narrowcasting herhaalt berichten gedurende een bepaalde periode automatisch. Zo ben je er zeker van dat iedereen voldoende contactmomenten heeft gehad.

Ben je nog niet overtuigd? Check de Factsheet met alle voordelen van narrowcasting.

 

Betrokkenheid verhogen Narrowcasting
MediaMyne is een hoogwaardig digitaal platform voor interne communicatie waarmee je snel en doeltreffend al jouw medewerkers informeert, motiveert en inspireert.

Voordelen narrowcasting van MediaMyne

Je leest het al. Wij bekommeren ons graag om vraagstukken die jou bezig houden. Hoe optimaliseer je de interne communicatie? Hoe vergroot je de betrokkenheid van medewerkers? Allemaal uitgangspunten die wij voor ogen houden bij de ontwikkeling van MediaMyne. Dat heeft geleid tot de volgende voordelen voor jou:

  • Gebruiksvriendelijk CMSNarrowcasting voor iedereen. Door iedereen. Dat is ons uitgangspunt. Het content management systeem (CMS) van MediaMyne kenmerkt zich dan ook door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid.
  • Employee appMedewerkers worden steeds mobieler. Ze werken thuis of op locatie. Bang dat zij niet bereikt worden via narrowcasting? Geen nood. MediaMyne biedt de Employee App. Bereik medewerkers direct op hun smartphone. Download de factsheet van de MediaMyne Employee App
  • Geavanceerde touch-functionaliteitMediaMyne biedt de unieke combinatie van ‘push programmering’ met interactieve verdieping. Sta je voor een scherm en zie je iets interessants? Via onze geavanceerde touch-functionaliteit onderbreek je de playlist en vraag je extra informatie op, zoals een animatie of handleiding.
  • Integratie met talloze feedsAlle informatie met de hand toevoegen? Onbegonnen werk als je het ons vraagt. MediaMyne biedt de integratie met talloze feeds. Zo toon je eenvoudig verkeersinformatie, het weerbericht en headlines.

Gratis demo

Betrokken medewerkers. Dat wil jij toch ook? Vraag snel een gratis demo aan van MediaMyne en ontdek zelf wat dit voor jouw organisatie kan betekenen.

Probeer MediaMyne gratis

Ontdek de kracht van het MediaMyne CMS