Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

"Met één druk op de knop communiceert MediaMyne dezelfde boodschap gelijktijdig naar een geselecteerde doelgroep"

Eliza Dijkema, Senior Communicatie adviseur

De Brandweer over MediaMyne narrowcasting

Brandweer Amsterdam-Amstelland, onderdeel van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, is ontstaan uit de zes korpsen van Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Het korps, bestaande uit zo'n 1100 mensen, treedt effectief op bij branden en ongelukken, maar is ook voorbereid op het bestrijden van rampen en het beheersen van grootschalige crisissituaties. Het korps bestaat uit negentien kazernes van zowel beroeps als vrijwillige brandweermensen.

Narrowcasting systeem Brandweer Amsterdam Amstelland
MediaMyne zorgt voor beeldschermcommunicatie met doorlopend actuele en relevante informatie vanuít en vóór de brandweerorganisatie.

WAAROM MEDIAMYNE NARROWCASTING BIJ BRANDWEER AMSTERDAM-AMSTELLAND?

Brandweer Amsterdam Amstelland zocht een manier om haar communicatiemiddelenmix beter af te stemmen op de informatiebehoefte van haar medewerkers. De bereikbaarheid van medewerkers die werken in de operationele dienst, een 24-uursdienst, en de soms beperkte toegang op kazernes tot een computer vormde de belangrijkste uitdaging. Dankzij MediaMyne kan iedereen op ieder moment en vanaf elke plek zelf content toevoegen. Met één druk op de knop communiceert narrowcasting dezelfde boodschap gelijktijdig naar een geselecteerde doelgroep. De mogelijkheid need to know en nice to know informatie af te wisselen, de actualiteit én de frequentie van verversing vormen daarbij de kritische succesfactoren.

 

WAT IS HET RESULTAAT?

Narrowcasting vergroot het bereik van de interne informatiedeling binnen de brandweer en daarmee het effect van de totale interne communicatiemiddelenmix. De attentiewaarde vormt een belangrijk deel van het succes van narrowcasting. Via het digitale informatiescherm krijgt de kijker niet alleen ongevraagd informatie tot zich, het scherm spoort de kijker bovendien aan om achtergrondnieuws op het intranet te lezen. Medewerkers die onderling delen wat ze op het scherm lezen vergroten het bereik van dit informatiemiddel.

 

Vraag vandaag nog een demo aan

Barry Schoenmakers is een expert bij MediaMyne op het gebied van narrow casting. Hij laat u graag kennismaken met meer voorbeelden uit de praktijk. Vraag vandaag nog een gratis demo aan.  

U kunt Barry bereiken via telefoonnummer 033 - 450 50 80 of direct op zijn mobiel: 06 54337888. Of stuur een e-mail naar bschoenmakers@mediamyne.nl. Binnen 1 werkdag heeft u een reactie in uw inbox. 
Zien is geloven. Tot snel. 

Wil je dat wij contact met jou opnemen?

Vul dan onderstaande gegevens in