Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

Betrokken medewerkers interne communicatie ebook

Betrokken werknemers zijn werknemers die blij zijn met hun werk en daarvoor een stapje extra willen zetten. Ze hebben een stevige band met het bedrijf waarvoor ze werken en met de producten of diensten van dat bedrijf. Daarnaast geven betrokken werknemers meer aandacht aan klanten, wat goed is voor de klanttevredenheid. In dit ebook lees je meer over betrokkenheid en hoe dat bijdraagt aan het succes van hun bedrijf.

Download ebook
Betrokken medewerkers interne communicatie ebook

Geen organisatie kan zonder medewerkers en al helemaal niet zonder betrokken medewerkers. Die zorgen voor meer productie, betere diensten, meer winst en tevreden klanten. Toch zijn de betrokken medewerkers in de minderheid. Organisaties moeten dus alle zeilen bijzetten om de betrokkenheid te vergroten. Hoe kunnen ze dat doen?

Download ebook
Betrokken medewerkers interne communicatie ebook

Goed communiceren is een vak op zich. Dat geldt ook voor de interne communicatie met je collega’s. Gelukkig kun je begrijpelijk en duidelijk communiceren net als andere vaardigheden leren. Dit ebook vertelt je waar je op moet letten. In het ebook komen de verschillende onderdelen naar voren waarmee je bij interne communicatie te maken hebt. Je leest eerst meer over de algemene uitgangspunten om begrijpelijk en duidelijk te communiceren in de vorm van de doelgroep en het doel waar je van uitgaat. Vervolgens komt taalgebruik aan de orde, gevolgd door het goed en helder schrijven van teksten.

Download ebook