Stimuleer de betrokkenheid van medewerkers
Vergroot de impact van andere interne communicatiekanalen
Koppel interne en externe databronnen
Communiceer doelgericht
Geen waste of informatie overload
Profiteer van het gebruiksvriendelijke CMS voor narrowcasting én app

CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM VAN MEDIAMYNE

Eén gebruiksvriendelijk CMS voor narrowcasting en Employee App. Het content management systeem (CMS) bepaalt de kwaliteit van beeldschermcommunicatie. Wat zit er onder de motorkap? Met MediaMyne bieden wij een uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt met onze narrowcasting oplossing en de Employee App. Geen langdurige trainingen, want binnen een uur hebben jij en je collega’s ons gebruiksvriendelijke CMS onder de knie. Gegarandeerd! Geen gezeur met installaties of beperkte beschikbaarheid op computers. Ons CMS is volledig web based. Wij maken gebruik van SaaS (Software as a Service), zodat ons CMS snel en eenvoudig in gebruik kan worden genomen.

EÉN CMS VOOR APP EN BEELDSCHERM

Eén gebruiksvriendelijk CMS voor MediaMyne Narrowcasting en de MediaMyne Employee App? Ja, je leest het goed. Eén CMS voor twee communicatiemiddelen. Zo bereik je eenvoudig alle medewerkers vanuit één systeem. Praktisch, gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Deel de content die jij wilt en betrek medewerkers bij de organisatie. Met MediaMyne draag je bijvoorbeeld eenvoudig de visie en de koers van de organisatie uit. Of betrek medewerkers bij bedrijfsactiviteiten, zoals de bouw van een nieuwe vestiging door live video te streamen. Uiteraard gebruik je hiervoor de op maat gemaakte templates in jouw huisstijl.

Autorisaties & Koppelingen

Koppel eigen systemen en externe bronnen
Wil je daarnaast ook informatie uit eigen databronnen communiceren om medewerkers te inspireren? Geen probleem. Koppel onder andere ERP- en productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen. Hierdoor creëer je transparantie en laat blijken dat de medewerkers van grote waarde zijn voor de organisatie. Door externe databronnen te koppelen toon je met MediaMyne eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer. Sleep de berichten in de playlist en je kunt live.

Laat medewerkers participeren
Uiteraard bepaal jij wie er toegang krijgt tot het CMS en wie er bijdraagt aan de communicatie. Autoriseer medewerkers en beheer de mogelijkheden per medewerker via de uitgebreide gebruikersopties. Laat medewerkers bijdragen en geef hen bijvoorbeeld de mogelijkheid om berichten aan te maken en klaar te zetten voor controle, zodat de berichten eerst gecheckt kunnen worden door de specialisten. Zo zorg je ervoor dat de communicatie consistent blijft en geef je medewerkers toch de ruimte voor eigen inbreng.

Unieke features van MediaMyne

Gebruiksgemak

Eenvoud en gemak. Dat is MediaMyne. Ons CMS heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd.

Koppelingen

Leg koppelingen met interne of externe bronnen. Toon automatisch de voortgang van KPI’s of andere informatie uit bijvoorbeeld ERP- en productiesystemen.

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV.

Consistentie

Een huisstijl heb je niet voor niets. MediaMyne maakt passende templates die volledig binnen jouw huisstijl passen.

Doelgericht

Communiceer doelgericht. Selecteer aparte afdelingen, locaties of zelfs individuele medewerkers. Jij bepaalt.

Autorisaties

Bepaal de mogelijkheden per gebruiker. Stel zelf de vele verschillende autorisatieniveaus in en behoud zo de controle.
Met één druk op de knop communiceert MediaMyne dezelfde boodschap gelijktijdig naar een geselecteerde doelgroep.
Eliza Dijkema
Senior Communicatie adviseur

ONTDEK DE VOORDELEN VAN NARROWCASTING MET MEDIAMYNE

Vraag een demo aan!

Tijdens deze demo laten we MediaMyne live in actie zien:

  • Ontdek de voordelen van narrowcasting voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Kom te weten waarom narrowcasting een efficiënte oplossing is ten opzichte van posters en prikborden.
  • Weet wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor narrowcasting en een employee app.