De Interne Communicatie Kalender 2024

Vind jij het lastig om voortdurend nieuwe content te publiceren op je
interne communicatiekanalen zoals narrowcasting of een app? Of wil je
ook wel eens wat anders publiceren dan formele zakelijke informatie?

Whitepaper: Praktische tips voor het verbeteren van de interne communicatie

Effectieve interne communicatie, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar is het wel zo eenvoudig? In dit whitepaper vind je heel veel praktische tips om de interne communicatie in jouw organisatie direct te verbeteren.

Het whitepaper bevat tips voor interne communicatie professionals op het gebied van strategie, taalgebruik, schriftelijke en mondelinge communicatie.

Whitepaper: Effectief communiceren in jouw organisatiecultuur

Elke organisatie heeft een andere cultuur, en dus een andere manier van communiceren. Zo communiceert een hiërarchische organisatie voornamelijk van boven naar onder en de toon is veelal formeel. Terwijl een platte organisatie voornamelijk zijwaarts communiceert en de toon is veelal informeel.
Door het whitepaper wordt het duidelijk wat je focuspunten zijn, hoe je communiceert en welke kanalen nodig zijn om effectief te communiceren.

Webinar: Vergroot het bereik van jouw interne communicatie met MediaMyne

Ontdek tijdens dit on-demand webinar op hoe narrowcasting kan helpen het bereik van jouw interne communicatie te vergroten.
Tijdens dit webinar:
  • Gaan we in op de voordelen van narrowcasting voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Laten we zien waarom narrowcasting een efficiënte oplossing is ten opzichte van posters en prikborden
  • Ontdek je wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor narrowcasting en een employee app.