MediaMyne klanten over de praktijk

Hier kun je enkele klantcases bekijken

Ons team werkt met passie en plezier aan elk project en we zijn trots op de resultaten. En onze opdrachtgevers ook! MediaMyne heeft diversiteit aan klanten, uit verschillende branches en met ieder hun eigen wensen. Wij werken voor zowel grote (internationale) organisaties als voor MKB bedrijven. Eén ding hebben ze gemeen: ze zijn allemaal tevreden over de effectieve oplossingen en meetbare resultaten die MediaMyne levert. Hieronder vind je een selectie van klanten die vertellen over hun persoonlijke ervaringen, zo krijgt je een beeld van hoe MediaMyne wordt ingezet en welke meerwaarde het systeem biedt. Lees de klantcases en raak geïnspireerd over de mogelijkheden die MediaMyne jouw bedrijf of organisatie biedt.

Eliza Krul
Internal Communications Manager
Onze medewerkers kunnen gemakkelijk informatie delen . Er zijn wereldwijd zo’n 15 medewerkers die content voor ons kunnen plaatsen via MediaMyne. Ons motto is dan ook: interne communicatie is van iedereen.
Irene van Dijk
Product Owner Product Team Online
In het begin waren medewerkers wel kritisch over de komst van nog meer ‘prikkels’, maar tegenwoordig worden de updates op schermen gewaardeerd. De meeste medewerkers geven aan nu beter op de hoogte te zijn van wat er in de organisatie speelt.
Jeroen en Jasper van Duuren
Directie
Narrowcasting en de Employee App gebruiken we om kort en krachtig te communiceren, als het even kan met foto en/of video.
Gaston Melis
Senior-adviseur Communicatie en Visuele identiteit
Het is onze uitdaging om 2.500 collega’s betrokken te houden bij elkaars werk en bij de centrale missie van VIVAT.
Tineke Dikken
Communications Consultant
MediaMyne stelt AkzoNobel in staat om de gewenste content snel en doeltreffend aan de medewerkers te presenteren.
Robin Maas
E-Channel Manager
MediaMyne fungeert voor Capgemini als belangrijke eyecatcher, het systeem biedt de headlines aan en verwijst voor verdere verdieping naar het intranet.
Eliza Dijkema
Senior Communicatie adviseur
Met één druk op de knop communiceert MediaMyne dezelfde boodschap gelijktijdig naar een geselecteerde doelgroep.
Caroline Tjan
Voormalig Senior Communications Manager
Gebruikers vinden MediaMyne een prettig systeem om mee te werken en de medewerkers worden beter geïnformeerd dan ooit tevoren.