WIJ HELPEN KLANTEN OM DE betrokkenheid VAN HUN MEDEWERKERS TE VERGROTEN

DAT IS ONZE MISSIE

Om dit te realiseren hechten we veel waarde aan een goede relatie met onze klanten. Wij luisteren aandachtig naar hen, zodat we een scherp beeld krijgen van hun activiteiten en doelstellingen. Omdat wij graag gezien worden als partner en niet sec als leverancier, leven wij in alles wat we doen onze organisatiewaarden na. Wij willen onze klanten prikkelen, zijn altijd transparant en helpen hen om hun interne communicatie dusdanig te verbeteren dat de betrokkenheid van hun medewerkers toeneemt. Daartoe gaan we een partnerschap aan, het is een joined effort.

MediaMyne werkt met een team betrokken collega’s die plezier beleven aan hun werk. Wij zetten ons iedere dag weer in om samen de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. MediaMyne is een van de activiteiten van ShareCompany. ShareCompany is actief met drie bedrijfsonderdelen die uiteindelijk één gezamenlijk doel hebben, namelijk het optimaliseren van data naar concreet toepasbare informatie.

GA NAAR SHARECOMPANY

Onze werkwijze

DIKARE: THAT'S THE WAY WE WORK

De laatste jaren wordt de term Big Data veel gebruikt. De vraag die wij ons hierbij stellen is: wat is data zonder resultaat? Deze vraag vormt de basis voor iedere uitdaging die wij aangaan. Om de weg van uitdaging naar oplossing volgens een duidelijke en efficiënte route te laten verlopen gebruiken we DIKARE. Onze unieke werkwijze die gebruikt wordt als leidraad voor al onze activiteiten.

Meer weten over de voordelen van MediaMyne Touch?

Download Factsheet

Betrokken medewerkers zijn goed voor een bedrijf

Vul het onderstaande formulier in om de Factsheet te downloaden.