Creëer betrokken medewerkers
Vergroot de impact van andere interne communicatiekanalen
Koppel interne en externe databronnen
Doelgerichte interne communicatie
Geen waste of informatie overload
Eén gebruiksvriendelijk en online CMS voor Narrowcasting en App

DOELGERICHTE COMMUNICATIE MET MEDIAMYNE NARROWCASTING

Het narrowcasting systeem van MediaMyne is dé oplossing voor effectieve interne communicatie. Met MediaMyne Narrowcasting krijg je een krachtig communicatiekanaal in handen waarmee je eenvoudig en snel communiceert met alle medewerkers. Hierdoor ben je in staat om medewerkers continu op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen en veranderingen binnen de organisatie. Zo blijven medewerkers niet alleen goed geïnformeerd, maar zorg je er ook voor dat zij zich meer betrokken voelen. Met MediaMyne Narrowcasting communiceer je effectief en bereik je de juiste medewerkers op het juiste moment.

CONTACT

INSPIREER MEDEWERKERS VIA NARROWCASTING SCHERMEN

Het narrowcasting systeem van MediaMyne is meer dan een beeldkrant of scherm. MediaMyne Narrowcasting helpt jou krachtig en glashelder te communiceren. Betrek medewerkers bij de organisatie door bijvoorbeeld de missie, visie en het beleid te communiceren. Houd medewerkers op de hoogte van de belangrijkste KPI’s binnen de organisatie door ERP- en productiesystemen aan MediaMyne te koppelen. Zet MediaMyne in en toon eenvoudig en automatisch relevante informatie als verkoopcijfers, de groei van het marktaandeel, het aantal nieuwe klanten of de resultaten van het productieproces. Informatie die medewerkers inspireert en prikkelt om dat stapje harder te lopen.

CONTACT

Unieke features van MediaMyne

Gebruiksgemak

Eenvoud en gemak. Dat is MediaMyne. Ons CMS heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd.

Koppelingen

Leg koppelingen met interne of externe bronnen. Toon automatisch de voortgang van KPI’s of andere informatie uit bijvoorbeeld ERP- en/of productiesystemen.

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV. Of live stream de toespraak van de CEO.

Consistentie

Een huisstijl heb je niet voor niets. MediaMyne maakt passende templates die volledig binnen jouw huisstijl passen.

Doelgericht

Communiceer doelgericht. Selecteer aparte afdelingen, locaties of zelfs specifieke medewerkers. Jij bepaalt.

Autorisaties

Bepaal de mogelijkheden per gebruiker. Stel zelf de vele verschillende autorisatieniveaus in en houd zo de regie.

KOPPEL EIGEN SYSTEEM MET EXTERNE BRONNEN

Wil je daarnaast ook informatie uit jouw eigen databronnen communiceren om medewerkers te inspireren? Geen probleem. Koppel onder andere ERP- en/of productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen. Hierdoor creëer je transparantie en geef je medewerkers het gevoel dat zij van grote waarde zijn voor de organisatie. Daarnaast toon je met MediaMyne eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer door de koppeling met externe databronnen. Sleep de berichten in de playlist en het communiceren kan beginnen. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is met narrowcasting?

DOWNLOAD FACTSHEET
MediaMyne stelt AkzoNobel in staat om de gewenste content snel en doeltreffend aan de medewerkers te presenteren.
Tineke Dikken
Communications Consultant
Nieuwsgierig naar MediaMyne?
Neem contact met ons op

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat.
Wil je weten wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie of heb je een vraag? Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
+ Doelgerichte interne communicatie
+ Bereik en betrek eenvoudig alle medewerkers binnen de organisatie
+ Creëer betrokken medewerkers
+ Geen waste of information overload

Wil je weten wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie?

Download Factsheet

Betrokken medewerkers zijn goed voor een bedrijf

Vul het onderstaande formulier in om de factsheet te downloaden.