Narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Iedereen Bereiken, Verbinden, Betrekken

Effectieve interne communicatie is essentieel voor een goede bedrijfscultuur en hoge medewerkersbetrokkenheid. Met Narrowcasting van MediaMyne weet jij altijd, iedereen te bereiken. Ook de non-desk medewerkers in jouw organisatie.

DOELGERICHTE COMMUNICATIE MET MEDIAMYNE NARROWCASTING

Het narrowcasting (ook wel digital signage) systeem van MediaMyne is dé oplossing voor effectieve interne communicatie. Met MediaMyne Narrowcasting krijg je een krachtig communicatiekanaal in handen waarmee je eenvoudig en snel communiceert met alle medewerkers. Hierdoor ben je in staat om medewerkers via beeldschermen continu op de hoogte te houden van belangrijke ontwikkelingen en veranderingen binnen en buiten de organisatie. Zo blijven medewerkers goed geïnformeerd en zorg je er voor dat zij zich meer betrokken voelen. Met MediaMyne Narrowcasting communiceer je effectief en bereik je de juiste medewerkers op het juiste moment.

INSPIREER MEDEWERKERS VIA NARROWCASTING SCHERMEN

Het narrowcasting systeem van MediaMyne is meer dan een beeldkrant of scherm. MediaMyne Narrowcasting helpt jou krachtig en glashelder te communiceren. Betrek medewerkers bij de organisatie door bijvoorbeeld de visie, missie en het beleid te communiceren. Houd medewerkers op de hoogte van de belangrijkste KPI’s binnen de organisatie door ERP- en productiesystemen aan MediaMyne te koppelen. Zet MediaMyne in en toon eenvoudig en automatisch relevante informatie als verkoopcijfers, de groei van het marktaandeel, het aantal nieuwe klanten of de resultaten van het productieproces. Informatie die medewerkers inspireert en prikkelt om dat stapje harder te lopen.

Een ideale manier om te communiceren over hygiëne-en veiligheidsmaatregelen

Het wordt langzamerhand weer drukker op de zaak. Meer collega’s weten hun werkplek weer te vinden, maar ook het aantal bezoekers begint weer toe te nemen. Ben jij klaar om duidelijk en helder te communiceren over de in jouw organisatie geldende maatregelen?

Iedereen, altijd en overal bereiken in de hybride organisatie

Combineer narrowcasting op het kantoor met de MediaMyne employee app. Informeer en betrek iedereen en overal bij de nieuwste ontwikkelingen van jouw organisatie. Op elk device kan jij communiceren met jouw medewerkers!

Unieke features van MediaMyne

Gebruiksgemak

Eenvoud en gemak. Dat is MediaMyne. Ons CMS heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd.

Koppelingen

Leg koppelingen met interne en externe bronnen. Toon automatisch de status van KPI’s of andere informatie uit bijvoorbeeld ERP- en/of productiesystemen.

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV. Zo stream je eenvoudig, live, de toespraak van de CEO.

Consistentie

Een huisstijl heb je niet voor niets. MediaMyne maakt passende templates die volledig binnen jouw huisstijl passen.

Doelgericht

Communiceer doelgericht. Selecteer afdelingen, locaties of zelfs specifieke medewerkers voor jouw boodschap. Jij bepaalt.

Autorisaties

Bepaal de mogelijkheden per gebruiker. Stel zelf de vele verschillende autorisatieniveaus in en houd zo de regie.

KOPPEL EIGEN SYSTEEM MET EXTERNE BRONNEN

Koppel onder andere ERP- en/of productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen.

Hierdoor creëer je transparantie en laat je aan medewerkers blijken dat zij van grote waarde zijn voor de organisatie. Door de koppeling met externe databronnen toon je met MediaMyne ook eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer. Sleep de berichten in de playlist en het communiceren kan beginnen.

MediaMyne stelt AkzoNobel in staat om de gewenste content snel en doeltreffend aan de medewerkers te presenteren.
Tineke Dikken
Communications Consultant

Ontdek de voordelen van narrowcasting met MediaMyne

Vraag een demo aan!

Tijdens deze demo laten we MediaMyne live in actie zien:

  • Ontdek de voordelen van narrowcasting voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Kom te weten waarom narrowcasting een efficiënte oplossing is ten opzichte van posters en prikborden.
  • Weet wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor narrowcasting en een employee app.