Narrowcasting voor effectieve interne communicatie

Effectieve interne communicatie met medewerkers, klanten en bezoekers met als doel om hen te informeren en hun betrokkenheid te vergroten. Dat is wat narrowcasting je oplevert.

De gebruiksvriendelijke narrowcasting software en hardware van MediaMyne heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd. Boek een demo en ontdek de mogelijkheden.

WAT IS NARROWCASTING

Narrowcasting, ook wel ‘digital signage’ genoemd, is een vorm van communicatie waarbij je jouw boodschap via beeldschermen aan een specifieke doelgroep communiceert.

Denk bijvoorbeeld aan medewerkers die je informeert over de behaalde resultaten, interne vacatures, nieuwe collega’s, events, nieuwe producten en/of diensten, enzovoorts. Narrowcasting wordt ook toegepast als bewegwijzering en om bezoekers te verwelkomen.

Bovendien is het mogelijk om de communicatie vanuit de hoofdvestiging te combineren met de communicatie van een andere vestiging.

Met narrowcasting verbeter je de interne communicatie, waardoor de betrokkenheid toeneemt. Bovendien is het een professioneel, flexibel en duurzaam alternatief voor posters en prikborden.

MEDIAMYNE NARROWCASTING SOFTWARE EN HARDWARE

Dit zijn de voordelen

Gebruiksgemak

De narrowcasting software is heel eenvoudig te gebruiken. Binnen één uur heb je het CMS onder de knie en publiceer je in minder dan één minuut een bericht. Dat beloven we je.

Templates in jouw huisstijl

Met de templates van MediaMyne maak je eenvoudig berichten in de huisstijl van jouw bedrijf. Zo blijft je communicatie consistent.

Koppelingen

Ons narrowcasting systeem is voorzien van standaardintegraties, zoals nieuwsdiensten en social media zoals Facebook, LinkedIn en X (voorheen Twitter). Koppelingen met andere systemen, zoals ERP-systemen en productiesystemen zijn ook mogelijk

Employee app

Met de employee app (optioneel af te nemen) bereik je al jouw medewerkers op elk device, waar ze ook zijn. Ideaal voor hybride organisaties.

Geavanceerde targetingopties

Verstuur eenvoudig berichten naar vestigingen, afdelingen en zelfs naar individuele medewerkers (via de employee app) . Zo zorg je voor relevante boodschappen en elimineer je onnodige afleiding.

Participatie en autorisatie

Betrek medewerkers bij de interne communicatie en laat ze ook berichten maken. Door uitgebreide instellingen voor autorisatie houd je de controle, bijvoorbeeld door de publicatierechten alleen aan bepaalde medewerkers toe te kennen.

Geen installatie nodig

De narrowcasting hardware bestaat uit een player en beeldschermen. De narrowcasting software is webbased , waardoor installatie niet nodig is, en werkt vanuit iedere browser. Je kunt dus direct starten met content creëren.

Veilig

MediaMyne is volledig ISO 27001 gecertificeerd en focust zich op de veiligheid van jouw content en netwerk.

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV. Stream bijvoorbeeld live de toespraak van de CEO.
Onze medewerkers kunnen gemakkelijk informatie delen . Er zijn wereldwijd zo’n 15 medewerkers die content voor ons kunnen plaatsen via MediaMyne. Ons motto is dan ook: interne communicatie is van iedereen.
Eliza Krul
Internal Communications Manager

NARROWCASTING SOFTWARE EN KOPPELINGEN

Koppel externe databronnen, zoals ERP- en/of productiesystemen, aan MediaMyne en zorg voor meer transparantie en binding met je medewerkers.

Deel bijvoorbeeld data over de omloopsnelheid, verkoopcijfers en het aantal klanten, waardoor de medewerkers zien welke waarde ze aan het bedrijf toevoegen.
Ook deel je eenvoudig actuele informatie over bijvoorbeeld het weer, verkeer en het openbaar vervoer.

In het begin waren medewerkers wel kritisch over de komst van nog meer ‘prikkels’, maar tegenwoordig worden de updates op schermen gewaardeerd. De meeste medewerkers geven aan nu beter op de hoogte te zijn van wat er in de organisatie speelt.
Irene van Dijk
Product Owner Product Team Online

VRAAG EEN DEMO AAN

Ervaar hoe effectief, efficiënt en eenvoudig narrowcasting met MediaMyne is en vraag een demo aan.