Veilig en betrouwbaar

Veiligheid gaat boven alles. Daarom draait MediaMyne op het dataplatform van het moederbedrijf ShareCompany. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen, heeft ShareCompany ervoor gekozen om het dataplatform onder te brengen bij Equinix. Eén van de grootste, snelste en best beveiligde datacenters van de wereld. Zo voldoet het dataplatform van ShareCompany aan de strenge normen en eisen vanuit haar klanten; financiële instellingen zoals banken en verzekeraars. En zo zijn wij er zeker van dat jij MediaMyne op een veilige en betrouwbare manier kunt gebruiken.

MediaMyne dataplatform: 99,99% uptime

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare: de beste kwaliteit. De prestaties van het dataplatform worden continu gemonitord, zodat jij zorgeloos kunt communiceren via onze software. De apparatuur is redundant en zowel fysiek als geografisch gescheiden. Dit betekent dat de onderdelen dubbel aanwezig zijn, zodat het dataplatform goed blijft functioneren als er onverhoopt een onderdeel uitvalt. In de praktijk is gebleken dat wij de afgelopen vijf jaar een uptime van maar liefst 99,99% hebben gerealiseerd. Gaat er toch iets mis? Dan nemen onze back-up servers het werk automatisch over zonder dat jij hier iets van merkt.

Miljoen berichten per seconde

Overbelasting of vertraging kom je op ons dataplatform niet tegen. Het dataplatform verwerkt zonder problemen ruim een miljoen berichten per seconde. Wil je een vergelijking? Hiermee kan ons dataplatform concurreren met een bedrijf als Twitter. Ja, daar zijn we stiekem best trots op.

Het is onze uitdaging om 2.500 collega’s betrokken te houden bij elkaars werk en bij de centrale missie van VIVAT.
Gaston Melis
Senior-adviseur Communicatie en Visuele identiteit
Nieuwsgierig naar narrowcasting?
Wij nemen contact met je op!

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wil je weten wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie of heb je een vraag? Maarten Dikmans neemt binnen 1 werkdag contact met je op.

Liever direct contact?
Bel 06 515 30 385 of stuur een e-mail
naar maarten.dikmans@mediamyne.nl.


  Benieuwd wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie?

  Download Ebook

  Betrokken medewerkers zijn goed voor een bedrijf

   Vul het onderstaande formulier in om je e-book te downloaden.


   Ik wil graag de maandelijkse blog updates van MediaMyne ontvangen