Veilig en betrouwbaar

Veiligheid gaat boven alles. Daarom draait MediaMyne op het dataplatform van het moederbedrijf ShareCompany. Om de veiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen, heeft ShareCompany ervoor gekozen om het dataplatform onder te brengen bij Equinix. Eén van de grootste, snelste en best beveiligde datacenters van de wereld. Zo voldoet het dataplatform van ShareCompany aan de strenge normen en eisen vanuit haar klanten; financiële instellingen zoals banken en verzekeraars. En zo zijn wij er zeker van dat jij MediaMyne op een veilige en betrouwbare manier kunt gebruiken.

MediaMyne dataplatform: 99,99% uptime

Wij streven altijd naar het hoogst haalbare: de beste kwaliteit. De prestaties van het dataplatform worden continu gemonitord, zodat jij zorgeloos kunt communiceren via onze software. De apparatuur is redundant en zowel fysiek als geografisch gescheiden. Dit betekent dat de onderdelen dubbel aanwezig zijn, zodat het dataplatform goed blijft functioneren als er onverhoopt een onderdeel uitvalt. In de praktijk is gebleken dat wij de afgelopen vijf jaar een uptime van maar liefst 99,99% hebben gerealiseerd. Gaat er toch iets mis? Dan nemen onze back-up servers het werk automatisch over zonder dat jij hier iets van merkt.

Miljoen berichten per seconde

Overbelasting of vertraging kom je op ons dataplatform niet tegen. Het dataplatform verwerkt zonder problemen ruim een miljoen berichten per seconde. Wil je een vergelijking? Hiermee kan ons dataplatform concurreren met een bedrijf als Twitter. Ja, daar zijn we stiekem best trots op.

Het is onze uitdaging om 2.500 collega’s betrokken te houden bij elkaars werk en bij de centrale missie van VIVAT.
Gaston Melis
Senior-adviseur Communicatie en Visuele identiteit

ONTDEK DE VOORDELEN VAN NARROWCASTING MET MEDIAMYNE

Vraag een demo aan!

Tijdens deze demo laten we MediaMyne live in actie zien:

  • Ontdek de voordelen van narrowcasting voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Kom te weten waarom narrowcasting een efficiënte oplossing is ten opzichte van posters en prikborden.
  • Weet wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor narrowcasting en een employee app.