Digital signage voor effectieve interne communicatie

Iedereen Bereiken, Verbinden, Betrekken

Effectieve interne communicatie is essentieel voor een goede bedrijfscultuur en hoge medewerkersbetrokkenheid. Met Narrowcasting van MediaMyne weet jij altijd, iedereen te bereiken. Ook de non-desk medewerkers in jouw organisatie.

DOELGERICHT COMMUNICEREN MET DIGITAL SIGNAGE

Effectieve interne communiceren? Het digital signage systeem van MediaMyne is dé oplossing!

MediaMyne Digital Signage geef je een krachtig communicatiekanaal, waarmee je eenvoudig en snel communiceert met alle medewerkers. Via de beeldschermen houdt je medewerkers continu op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en veranderingen binnen en buiten de organisatie. Medewerkers voelen zich meer betrokken en zijn altijd goed op de hoogte. Je communiceert effectief en bereikt de juiste medewerkers op het juiste moment met Digital Signage van MediaMyne.

Kom meer te weten over de toegevoegde waarde voor jouw communicatiemix Download onze Digital Signage brochure

INSPIREER MEDEWERKERS VIA DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage van MediaMyne is meer dan een beeldkrant of scherm. Het helpt om krachtig en glashelder te communiceren. Betrek medewerkers door hoogtepunten, missie en visie te delen. Houd medewerkers op de hoogte van KPI’s door ERP- en productiesystemen aan MediaMyne te koppelen. Verkoopcijfers, groei van marktaandeel, aantal nieuwe klanten of resultaten van een het productieproces, je toont het eenvoudig en automatisch met Digital Signage van MediaMyne. En creëer je nog meer betrokkenheid bij je medewerkers!

Ontdek wat er mogelijk is met narrowcasting voor jouw organisatie

Download onze digital signage brochure

Unieke features van MediaMyne

Gebruiksgemak

Eenvoud en gemak. Dat is MediaMyne. Ons CMS heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd.

Koppelingen

Leg koppelingen met interne en externe bronnen. Toon automatisch de status van KPI’s of andere informatie uit bijvoorbeeld ERP- en/of productiesystemen.

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV. Zo stream je eenvoudig, live, de toespraak van de CEO.

Consistentie

Een huisstijl heb je niet voor niets. MediaMyne maakt passende templates die volledig binnen jouw huisstijl passen.

Doelgericht

Communiceer doelgericht. Selecteer afdelingen, locaties of zelfs specifieke medewerkers voor jouw boodschap. Jij bepaalt.

Autorisaties

Bepaal de mogelijkheden per gebruiker. Stel zelf de vele verschillende autorisatieniveaus in en houd zo de regie.

KOPPEL EIGEN SYSTEEM MET EXTERNE BRONNEN

Wil je daarnaast ook informatie uit eigen databronnen communiceren om medewerkers te inspireren? Geen probleem. Koppel onder andere ERP- en/of productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen. Hierdoor creëer je transparantie en laat je aan medewerkers blijken dat zij van grote waarde zijn voor de organisatie. Door de koppeling met externe databronnen toon je met MediaMyne eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer. Sleep de berichten in de playlist en het communiceren kan beginnen.

MediaMyne stelt AkzoNobel in staat om de gewenste content snel en doeltreffend aan de medewerkers te presenteren.
Tineke Dikken
Communications Consultant

Ontdek de voordelen van MediaMyne Digital Signage

Vraag een demo aan!

Tijdens deze demo laten we MediaMyne live in actie zien:

  • Ontdek de voordelen van digital signage voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Kom te weten waarom digital signage een efficiënte oplossing is ten opzichte van posters en prikborden.
  • Weet wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor digital signage en een employee app.