IEDEREEN MET ELKAAR VERBONDEN

Dit is het moment om maximaal met je medewerkers verbonden te zijn. Waar ze zich ook bevinden. Thuis, onderweg of gewoon op de zaak.

De interne communicatie app van MediaMyne helpt je om alle medewerkers in jouw organisatie op een eenvoudige manier te bereiken. Of het nu gaat om parttimers, medewerkers van kantoor, de productieruimte of de buitendienst. Met de business app van MediaMyne bereik je iedereen overal. Dus ook ambulante medewerkers of medewerkers zonder computer. Wel zo prettig.

 

RELEVANTE INFORMATIE OP HET JUISTE MOMENT

Ga doelgericht te werk. Ten slotte is niet altijd alle informatie bestemd voor iedereen. Wij snappen dat. Onze interne communicatie app is daarom uitgerust met uitgebreide autorisatiemogelijkheden. Selecteer alle medewerkers, vestigingen, afdelingen of zelfs individuele medewerkers en zorg dat alleen zij de relevante berichten ontvangen. Hiermee voorkom je dat medewerkers afgeleid raken door overbodige informatie.

 

Bij MediaMyne denken wij altijd na hoe we interne communicatie effectiever, slimmer, makkelijker en leuker kunnen maken

INFORMEER EN INSPIREER MEDEWERKERS

Informeer en inspireer medewerkers via de interne communicatie app. Dat je de juiste medewerkers snel en eenvoudig kunt bereiken is mooi, maar nog niet genoeg. Je wilt medewerkers informeren en inspireren door relevante bedrijfsinformatie te delen. Laat medewerkers bijvoorbeeld weten dat de verkooptargets behaald zijn en maak hen deelgenoot van de bedrijfssuccessen.

Met het gebruiksvriendelijke CMS maak je eenvoudig berichten, waarna de geselecteerde medewerkers automatisch een melding ontvangen op hun smartphone. Zo zorg je ervoor dat jouw boodschap nooit meer gemist wordt en medewerkers altijd weten wat er binnen de organisatie speelt. Hiermee stimuleer je de betrokkenheid en zorg je ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast geeft de app medewerkers de vrijheid om berichten te lezen waar en wanneer zij dat willen. Hiermee is de interne communicatie app een waardevolle aanvulling op narrowcasting.

Wil jij met je medewerkers verbonden blijven?

Vraag een demo aan!

Tijdens deze demo laten we MediaMyne live in actie zien:

  • Ontdek de voordelen van een employee app voor het effectief bereiken van medewerkers.
  • Kom te weten waarom een employee app een efficiënte oplossing is voor non-desk workers.
  • Weet wat de voordelen zijn van één geïntegreerd Content Management Systeem voor narrowcasting en een employee app.