Creëer betrokken medewerkers
Vergroot de impact van andere interne communicatiekanalen
Koppel interne en externe databronnen
Doelgerichte interne communicatie
Geen waste of informatie overload
Eén gebruiksvriendelijk en online CMS voor Narrowcasting en App

INTERNE COMMUNICATIE APP

De interne communicatie app van MediaMyne, de Employee App, helpt jou alle medewerkers op een eenvoudige manier te bereiken. Of het nu gaat om parttimers, medewerkers van kantoor, de productieruimte of de buitendienst. Met de communicatie app van MediaMyne bereik jij iedereen en overal. Dus ook ambulante en/of medewerkers zonder computer. Wel zo prettig. Natuurlijk kun je hierbij doelgericht te werk gaan. Ten slotte is niet altijd alle informatie bestemd voor iedereen. Wij snappen dat. Onze Employee App is daarom uitgerust met uitgebreide targeting mogelijkheden. Selecteer alle medewerkers, aparte afdelingen of zelfs individuele medewerkers en zorg dat zij alleen relevante berichten ontvangen. Hiermee voorkom je dat medewerkers afgeleid raken door overbodige informatie.

EMPLOYEE APP VERHOOGT DE BETROKKENHEID

Informeer en inspireer medewerkers via de interne communicatie app.
Dat je de juiste medewerkers snel en eenvoudig kunt bereiken is mooi, maar nog niet genoeg. Jij wilt medewerkers informeren en inspireren door relevante bedrijfsinformatie te delen. Laat medewerkers bijvoorbeeld weten dat de verkooptargets zijn behaald en maak hen deelgenoot van de bedrijfssuccessen. Via de Employee app van MediaMyne stuur je eenvoudig inspirerende berichten, waarna de geselecteerde medewerkers automatisch een melding ontvangen op hun smartphone. Zo zorg je ervoor dat jouw boodschap nooit meer wordt gemist en medewerkers altijd weten wat er binnen de organisatie speelt. Hiermee verhoog je de betrokkenheid en zorg je ervoor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Daarnaast geeft de Employee App medewerkers de vrijheid om berichten te lezen waar en wanneer zij dat willen. Hierdoor is de MediaMyne Employee App een waardevolle aanvulling op narrowcasting.

KOPPEL EIGEN SYSTEEM MET EXTERNE BRONNEN

Wil je daarnaast ook informatie uit jouw eigen databronnen communiceren om medewerkers te inspireren? Geen probleem. Koppel onder andere ERP- en productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen. Hierdoor creëer je transparantie en geef je medewerkers het gevoel dat zij van grote waarde zijn voor de organisatie. Daarnaast toon je met MediaMyne eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer door de koppeling met externe databronnen. Sleep de berichten in de playlist en het communiceren kan beginnen. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is met narrowcasting?

 

Gebruikers vinden MediaMyne een prettig systeem om mee te werken en de medewerkers worden beter geïnformeerd dan ooit tevoren.
Caroline Tjan
Senior Communications Manager
Wil je ook het gebruiksgemak ervaren?
Neem contact met ons op

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat.
Wil je weten wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie of heb je een vraag? Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.
+ Doelgerichte interne communicatie
+ Bereik en betrek eenvoudig alle medewerkers binnen de organisatie
+ Creëer betrokken medewerkers
+ Geen waste of information overload

Wil je weten wat de Employee App kan betekenen voor jouw organisatie?

Download Factsheet

Betrokken medewerkers zijn goed voor een bedrijf

Vul het onderstaande formulier in om de factsheet te downloaden.