Gratis whitepaper: praktische tips voor het verbeteren van interne communicatie

Effectieve interne communicatie, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar is het wel zo eenvoudig? In dit whitepaper vind je veel praktische tips om de interne communicatie in jouw organisatie direct te verbeteren. Het whitepaper bevat tips voor interne communicatie professionals op het gebied van strategie, taalgebruik, schriftelijke en mondelinge communicatie.

Randvoorwaarden voor succes

In het whitepaper behandelen we eerst de randvoorwaarden voor succes. Het succesvol communiceren met collega’s en medewerkers begint met helder geformuleerde doelstellingen. In het whitepaper staan tips waar je op moet letten bij het formuleren, maar ook realiseren van deze doelstellingen.

Praktische tips voor het uitvoeren van de interne communicatie

Er zijn verschillende vormen van communicatie. In het whitepaper geven we praktische tips hoe je zowel de mondelinge als schriftelijke communicatie kunt verbeteren. Ook gaan we in op de vorm en het ‘spreken’ van de juiste taal.

Middelen en kanalen kiezen

Als laatste gaan we in middelen en kanalen die het beste kunnen worden ingezet. Een belangrijk onderdeel, wat veel eenvoudiger wordt als je een duidelijk beeld hebt van je doelgroep, doelstellingen en boodschap. In het whitepaper staat een serie tips om de meest effectieve middelen en kanalen te kiezen voor het verspreiden van de boodschap.

Download het whitepaper Praktische tips voor het verbeteren van de interne communicatie

Key-take-aways

  • Je leert hoe je een interne communicatie strategie opstelt
  • Je leert hoe je zowel mondeling als tekstueel op gepaste wijze communiceert
  • Je leert welke kanalen en middelen je kunt inzetten voor de communicatie

Vul het onderstaande formulier in om je whitepaper te downloaden.


Ik wil graag de maandelijkse blog updates van MediaMyne ontvangen