MediaMyne heeft de ISO 27001 certificering behaald. Dit is de internationale certificering voor informatiebeveiliging. Het certificaat toont aan dat we actief werken aan IT-procesverbeteringen. Dit geeft klanten de zekerheid dat hun data goed wordt beveiligd.

“Voor onze klanten is het van het allergrootste belang om te weten dat hun data bij ons te allen tijde goed beveiligd is. Met data als core business staat informatiebeveiliging bij de organisatie dus al jaren hoog op de agenda. Dataveiligheid draait onder andere om vertrouwen, strakke procedures en bewustzijn bij alle collega’s. Het is dus geen momentopname, maar een continu proces dat onze klanten garandeert dat wij altijd bezig zijn met bewaking en kwaliteitsverbetering. Met het behalen van dit certificaat hebben wij bewezen een betrouwbare partner te zijn op het gebied van informatiebeveiliging.’’

Camiel van Asch, Managing Director MediaMyne

ISO 27001 certificering

De ISO 27001 introduceert een standaard voor informatiebeveiliging. Zo specificeert de norm eisen voor verschillende zaken van een gedocumenteerd Information Security Management System (ISMS):

  • het vaststellen
  • het implementeren
  • het uitvoeren
  • het controleren
  • het beoordelen
  • het bijhouden
  • en het verbeteren

Dit is in het bijzonder voor de algemene bedrijfsrisico’s voor de organisatie. Met de bedoeling om de vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van informatie binnen de eigen organisatie en naar klanten toe zeker te stellen.

MediaMyne

MediaMyne heeft de ambitie om bij te dragen aan het bevorderen van de medewerkersbetrokkenheid binnen (middel)grote organisaties. Dit doen we op zowel nationaal als internationaal niveau. Dit realiseert MediaMyne door middel van interne communicatie naar een hoger plan te tillen door de tools narrowcasting en de Employee App aan te bieden bij klanten.  

Beide tools gebruik je met de inzet van een zeer gebruiksvriendelijk content management systeem (SaaS). Deze is bovendien multi channel en web based. Klanten zoals NN Group, Vivat, Kuehne + Nagel en Akzo Nobel kunnen op deze manier snel, veilig, relevant en crossmediaal communiceren met hun medewerkers.