Bij MediaMyne stellen we onszelf continu de vraag hoe we MediaMyne nog gebruiksvriendelijker, simpeler, sneller en leuker kunnen maken. Daarom hebben wij nu MediaMyne 4.0 Met dit nieuwe platform hebben we een aantal grote stappen vooruit gezet. Zo is de laadtijd van het CMS aanzienlijk verkort, kan je makkelijk zoeken in de bestaande content en is er een archief voor oude content.

Compleet vernieuwde look & feel

Compleet vernieuwde look & feel MediaMyne 4.0

MediaMyne kenmerkt zich door de extreme gebruiksvriendelijkheid. Je kunt direct aan de slag met het creëren van content. In de volledig vernieuwde interface zijn gemaakte berichten door te zoeken in lijstvorm en op basis van thumbnails.

Content filteren en zoeken

Content filteren en zoeken MediaMyne 4.0

Het zoeken van content kan op diverse manieren. Naast het zoeken naar content kun je nu ook heel makkelijk filteren op eigenschappen van de content. Je kunt filteren op categorie, player, auteur of status.

Berichten publiceren op beeldschermen en mobiel

Berichten publiceren op beeldscherm en mobiel MediaMyne 4.0

Er zijn veel keuzemogelijkheden als het aankomt op het publiceren van de content. Je kunt berichten publiceren op één of meerdere beeldschermen naar keuze, maar ook op de MediaMyne Employee App. De content voor op de beeldschermen wordt in MediaMyne automatisch omgezet naar een mobiele versie. Deze kun je aanpassen, publiceren of verwijderen.

Meertalig Content Management Systeem

Meertalig Content Management Systeem

MediaMyne is te gebruiken in meerdere talen. Het Content Management Systeem was al beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans, maar nu is ook de Duitse taal toegevoegd.

Content hergebruiken uit het archief

Content hergebruiken uit het archief

MediaMyne 4.0 beschikt over een handige archieffunctie. Hiermee kun je content die je niet langer publiceert, een tijdje bewaren. Dit scheelt tijd als je het na een tijdje weer opnieuw wilt publiceren voor content dat meerdere keren per jaar terugkomt. Zo hoef je niet telkens dezelfde content opnieuw te maken.

Interesse?

Wil je meer weten over MediaMyne 4.0? Op 31 oktober 2019 lieten we alle ins en outs zien van MediaMyne 4.0 tijdens een webinar. Deze kun je nu terugkijken.

Of vraag geheel vrijblijvend een demo aan.