Capgemini over MediaMyne narrowcasting

Capgemini is wereldwijd een van de grootste leveranciers van consulting, technologie, outsourcing en local professional services. Bij Capgemini krijgt technologie waarde dankzij mensen. De aanpak van technologie, waarbij mensen centraal staan, geeft uiteindelijk de doorslag voor het succes van het bedrijf. Capgemini en MediaMyne liggen hierbij op één lijn. MediaMyne weet als geen ander dat bevlogen en betrokken medewerkers het verschil maken.

Narrowcasting systeem Capgemini Capgemini gebruikt MediaMyne in meer dan 20 kantoren verdeeld over Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Brazilië.

Waarom MediaMyne narrowcasting bij Capgemini?

Capgemini is doorlopend op zoek naar de optimalisatie van haar interne communicatie. De onderneming wil zoveel mogelijk traffic naar het intranet genereren. Hiervoor zoekt Capgemini continu naar oplossingen die helpen het intranet goed te positioneren als het meest voorname communicatieplatform. MediaMyne fungeert voor Capgemini als belangrijke eyecatcher, het systeem biedt de headlines aan en verwijst voor verdere verdieping naar het intranet.

Wat is het resultaat?

MediaMyne biedt een visuele en toegankelijke manier om nieuws, events en andere headlines onder de aandacht te brengen. De gebruikte schermen hangen op plaatsen met veel ‘intern verkeer’. Capgemini maakt bovendien gebruik van de ‘touch’-functionaliteit. Medewerkers kunnen daardoor door de aangeboden items bladeren, om berichten nog eens aandachtig te bekijken. MediaMyne helpt Capgemini interne headlines zichtbaar te maken en ze op die manier onder de aandacht te brengen. De verwijzing naar het intranet helpt dit sterker te positioneren als het meest voorname communicatieplatform binnen de onderneming. MediaMyne Narrowcasting speelt een belangrijke rol binnen de (digitale) communicatiemix.

Lees ook onze andere cases

Jeroen en Jasper van Duuren
Directie
Narrowcasting en de Employee App gebruiken we om kort en krachtig te communiceren, als het even kan met foto en/of video.
Gaston Melis
Senior-adviseur Communicatie en Visuele identiteit
Het is onze uitdaging om 2.500 collega’s betrokken te houden bij elkaars werk en bij de centrale missie van VIVAT.