Iedereen heeft gehoord van het Coronavirus wat zich nu verspreidt. Het is handig om te weten wat de meest recente ontwikkelingen zijn omtrent dit onderwerp. Ook op de werkvloer is het van belang dat iedereen hiervan op de hoogte is. Zodoende is iedereen alerter, kunnen de nodige voorzorgsmaatregelen worden getroffen en kan er snel worden geschakeld indien nodig. Daarom introduceert MediaMyne de Corona update module waarin het laatste nieuws vanuit het RIVM rond het Coronavirus wordt gepubliceerd.

RIVM Corona update

Deze module zorgt ervoor dat je RIVM updates heel eenvoudig op jouw narrowcasting kunt plaatsen. Wat het doet is simpel gezegd de informatie van het RIVM vertalen naar duidelijke berichten in een nieuws lay-out van MediaMyne. Om de meest actuele berichtgeving te tonen, worden alleen de laatste vier berichten van de RIVM-website getoond. Automatisch controleert MediaMyne ieder uur of er nog nieuwe berichten zijn en toont deze dan op de schermen, hier heb je dus geen omkijken naar!

Zoals je al gewend bent van MediaMyne, is dit zeer makkelijk te gebruiken. In een paar simpele stappen kun je de RIVM berichten laten zien:

Je opent de content library en selecteert de juiste playlist. Vanuit daar selecteer je het onderwerp nieuws en gaat naar het kopje algemeen, dan is er een icoontje te zien waaronder Corona update staat. Deze kun je simpelweg, zo vaak als je wilt, in jouw playlist slepen. Dit is het enige wat je hoeft te doen, MediaMyne regelt de rest.

Corona update in MediaMyne toevoegen

Op dit moment is deze module alleen beschikbaar voor Nederlandse vestigingen. Op dit moment werken we aan internationale varianten in het Engels, Duits, Frans en Portugees.