Betrokken medewerkers zijn goud waard!

Medewerkers betrokken maken met MediaMyne

Betrokkenheid stimuleren bij medewerkers is een uitdaging voor iedere organisatie. Gelukkig kan MediaMyne goede bijdrage leveren. MediaMyne heeft als doel organisaties te helpen om de betrokkenheid onder hun medewerkers te vergroten door de (interne) communicatie te versterken. Lees onze whitepaper om erachter te komen hoe jij met MediaMyne jouw medewerkersbetrokkenheid kunt vergroten.

Betrokkenheid stimuleren met MediaMyne

Download Ebook

Betrokken medewerkers zijn goed voor een bedrijf

    Vul het onderstaande formulier in om het whitepaper te downloaden.


    Ik wil graag de maandelijkse blog updates van MediaMyne ontvangen

    Betrokken medewerkers zijn goud waard!

    Slechts 3 op de 10 medewerkers voelen betrokkenheid bij hun organisatie. Dit is schrikbarend laag, terwijl betrokken medewerkers cruciaal zijn voor elke organisatie. Betrokken medewerkers zetten zich namelijk meer in voor de organisatie en blijven langer bij de organisatie werken. Medewerkers die een lage mate van betrokkenheid voelen, hebben een lagere productiviteit en zijn niet snel bereid een stapje harder te lopen.

    Ook zijn zij geneigd zich sneller ziek te melden. Deze whitepaper geeft je meer inzicht in het thema medewerkersbetrokkenheid. Er wordt toegelicht wat wordt verstaan onder medewerkersbetrokkenheid, wat de voordelen zijn en hoe jij dit kunt stimuleren. Ook wordt ingegaan op de digitale middelen die beschikbaar zijn om die betrokkenheid te stimuleren.