Wist je dat je je interne communicatie nog veel leuker, slimmer en informatiever kunt maken door MediaMyne te koppelen met andere systemen?

In deze blog delen we 8 veel gevraagde koppelingen met MediaMyne.

1. Aanwezigheid van medewerkers tonen

Wil je tonen welke collega’s op dit moment aan- of juist afwezig zijn? Dan kun je een koppeling maken met je toegangssysteem. Voor een importeur van outdoorkleding realiseerden wij een koppeling met Atrea. Vanaf nu kan iedereen via narrowcasting volgen wie er bijvoorbeeld aanwezig of thuis is, of welke bhv’ers aanwezig zijn.

2. Tussenstand geven van ordercijfers

Wil je inzicht geven in hoeveel orders er nog moeten worden gepicked en gepacked? Met een koppeling met het order picking systeem toon je op narrowcasting eenvoudig de tussenstand van de afgeronde en openstaande orders.

3. Inzicht geven in actuele inschrijvingen

Wil je tonen hoeveel inschrijvingen er zijn voor een event of webinar? Dan kun je een koppeling maken met je boekingssysteem. Bij een leverancier van boekhoudsoftware die veel events organiseert, hebben wij een koppeling gemaakt met hun boekingsysteem. Hierdoor wordt het actueel aantal boekingen weergegeven op de narrowcasting.

4. Goederenontvangst optimaliseren met narrowcasting

In grote logistieke centra kan het een heel gedoe zijn om de juiste vrachtwagen en lading op de juiste tijd op de juiste plek te krijgen. Het is vaak niet duidelijk welke chauffeur, waar op welk moment aanwezig moet zijn. Met rondrijdende vrachtwagens, frustratie onder chauffeurs, en een algeheel inefficiënt proces tot gevolg.

Door een koppeling met het kentekenregistratiesysteem, weet een grote speler binnen de transport en logistiek, dit proces toch in goede banen te leiden. Op een groot scherm wordt getoond waar de chauffeur zijn vrachtwagen mag parkeren en wanneer dit dock beschikbaar is.

Over deze koppeling schreven we al eerder een blog: Goederenontvangst optimaliseren met narrowcasting

5. Tonen waarvoor de warmte van een verbrandingsoven wordt gebruikt

Veel afvalverwerkingsbedrijven zetten vol in op recycling. Soms is afval niet te recyclen en moet het verbrand worden. Om toch op een goede manier om te gaan met de verbruikte energie (warmte), is het interessant om te laten zien waarvoor de warmte van een verbrandingsoven wordt gebruikt. Het is mogelijk om een koppeling te maken met het managementsysteem van de verbrandingsoven. Bij een klant in deze branche, wordt er weergegeven waarvoor de warmte van de verbrandingsoven nog meer gebruikt wordt. Onder andere de verwarming en de energievoorziening van het bedrijf.

6. Stimuleer het gebruik van het openbaar vervoer

Wil je medewerkers stimuleren om het openbaar vervoer te gebruiken? Dan is het mogelijk om informatie te tonen vanuit 9292. Op MediaMyne kan iedereen dan zien welke bussen, treinen, trams of metro’s in de buurt op het punt staan te vertrekken. Voor BREAAM gecertificeerde bedrijven komt dit extra goed van pas.

7. Toon de beurskoers van jouw organisatie of alle AEX koersen

Wil je de live beurskoers van jouw organisatie laten zien Dan is dit ook mogelijk met MediaMyne. Enkele grote financiële instellingen vallen ook binnen ons klantenbestand. Een aantal van hen toont op hun beeldschermen de AEX koersen van hun eigen en andere organisaties.

8. Toon interactief hoeveel werk er nog moet worden gedaan

Wil je op een interactieve wijze laten zien wat de stand van zaken is in de distributiecentra? Bij één van onze klanten wordt MediaMyne gebruikt op touch beeldschermen. Bij aanraking wordt de MediaMyne playlist onderbroken en komen een aantal in MediaMyne ingestelde mappen omhoog. Hierin zitten koppelingen naar het warehousemanagementsysteem. Er kan worden ingelogd in het systeem en vervolgens wordt er weergegeven wat de stand van zaken is. Na het uitloggen speelt de reguliere playlist weer af. Dit is ideaal voor stand-up meetings voor iedere shift.

Met welk systeem zou jij graag willen koppelen?

Interne Communicatiekalender 2024