Menu
Gratis demo

Vul je gegevens in
voor een GRATIS demo

Content management systeem van MediaMyne

Eén gebruiksvriendelijk CMS voor narrowcasting en Employee App

Het content management systeem (CMS) bepaalt de kwaliteit van beeldschermcommunicatie. Wat zit er onder de motorkap? Met MediaMyne bieden wij een uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS, zodat jij zorgeloos aan de slag kunt met onze narrowcasting oplossing en de Employee App. Geen langdurige trainingen, want binnen een uur hebben jij en jouw collega’s ons gebruiksvriendelijke CMS onder de knie. Gegarandeerd! Geen gezeur met installaties of beperkte beschikbaarheid op computers. Ons CMS is volledig web based. Wij maken gebruik van SaaS (Software as a Service), zodat ons CMS snel en eenvoudig in gebruik kan worden genomen. 

MediaMyne CMS aanmaken bericht

Eén eenvoudig CMS voor app en beeldscherm

Onbeperkte mogelijkheden met narrowcasting online

Eén gebruiksvriendelijk CMS voor MediaMyne Narrowcasting en de MediaMyne Employee App? Ja, je leest het goed. Eén CMS voor twee communicatiemiddelen. Zo bereik je eenvoudig alle medewerkers vanuit één systeem. Praktisch, gebruiksvriendelijk en eenvoudig. Deel de content die jij wilt en verbind medewerkers aan de organisatie. Met MediaMyne draag je bijvoorbeeld eenvoudig de visie en de koers van de organisatie uit. Of betrek medewerkers bij bedrijfsactiviteiten, zoals de bouw van een nieuwe vestiging, door live video te streamen. Uiteraard gebruik je hiervoor de door ons op maat gemaakte templates in jouw huisstijl.

MediaMyne CMS playlist

Autorisaties & Koppelingen

Laat medewerkers participeren

Uiteraard bepaal jij wie er toegang krijgt tot het CMS en wie er bijdraagt aan de communicatie. Autoriseer medewerkers en beheer de mogelijkheden per medewerker via de uitgebreide gebruikersopties. Laat medewerkers bijdragen en geef hen bijvoorbeeld de mogelijkheid om berichten aan te maken en klaar te zetten voor controle, zodat de berichten eerst gecheckt kunnen worden door de specialisten. Zo zorg je ervoor dat jouw communicatie consistent blijft en geef je medewerkers toch de ruimte voor eigen inbreng.

 

Koppel eigen systemen en externe bronnen

Wil je daarnaast ook informatie uit jouw eigen databronnen communiceren om medewerkers te inspireren? Geen probleem. Koppel onder andere ERP- en productiesystemen aan MediaMyne en toon automatisch de meest actuele en relevante bedrijfsinformatie. Zo geef je medewerkers continu inzicht in bijvoorbeeld de groei van de bedrijfswaarde, de omloopsnelheid van de voorraad of het cijfer van herhalingsaankopen. Hierdoor creëer je transparantie en geef je medewerkers het gevoel dat zij van grote waarde zijn voor de organisatie. Daarnaast toon je met MediaMyne eenvoudig actuele informatie zoals het weerbericht, verkeersinformatie of vertrektijden van het openbaar vervoer door de koppeling met externe databronnen. Sleep de berichten in de playlist en het communiceren kan beginnen.

MediaMyne CMS voor doelgerichte communicatie

Eenvoudig en effectief communiceren met MediaMyne

MediaMyne CMS playlist

Gebruiksgemak

Eenvoud en gemak. Dat is MediaMyne. Ons CMS heb je binnen één uur onder de knie. Gegarandeerd.

MediaMyne CMS externe bron

Koppelingen

Leg koppelingen met interne of externe bronnen. Toon automatisch de voortgang van KPI’s of andere informatie uit bijvoorbeeld ERP- en productiesystemen.

MediaMyne CMS live video stream

Live video

Stream live video met MediaMyne. Inspireer, motiveer en activeer medewerkers met narrowcasting TV.

MediaMyne CMS templates

Consistentie

Een huisstijl heb je niet voor niets. MediaMyne maakt passende templates die volledig binnen jouw huisstijl passen.

MediaMyne CMS doelgroepselectie

Doelgericht

Communiceer doelgericht. Selecteer aparte afdelingen, locaties of zelfs individuele medewerkers. Jij bepaalt.

MediaMyne CMS login autorisatie

Autorisaties

Bepaal de mogelijkheden per gebruiker. Stel zelf de vele verschillende autorisatieniveaus in en behoud zo de controle.

Probeer MediaMyne gratis

Ontdek de kracht van het MediaMyne CMS

  • Razendsnel en doelgericht communiceren
  • Eenvoudig doelgroepen samenstellen
  • Overal en altijd toegankelijk
  • Gebruiksvriendelijk en web based
  • Eén CMS voor MediaMyne Narrowcasting en de MediaMyne Employee App
MediaMyne CMS aanmaken bericht

Neem contact met ons op

Wij geven je graag advies op maat

Omdat iedere organisatie uniek is geven wij graag advies op maat. Wil je weten wat MediaMyne kan betekenen voor jouw organisatie of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met Maarten Dikmans via 0651530385 of stuur een e-mail naar mdikmans@mediamyne.nl.