Interne Communicatiekalender 2021

Vind jij het lastig om voortdurend nieuwe content te publiceren op je
interne communicatiekanalen zoals narrowcasting of een app? Of wil je
ook wel eens wat anders publiceren dan formele zakelijke informatie?

Altijd inspiratie om je interne communicatiekanalen gevuld te houden

Met de Interne Communicatiekalender 2021 hoef je niet meer bang te zijn dat je schermen leeg blijven of dat je intranet alleen nog maar verouderde nieuwsberichten toont. De Interne Communicatiekalender staat boordevol inspiratie om al je kanalen goed gevuld te houden.

Afwisseling in je communicatie zorgt voor interactie en betrokken medewerkers

En dat niet alleen… alle items op de Interne Communicatiekalender 2021 zijn zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn het allemaal topics en thema’s die zeer geschikt zijn om de interactie op gang te helpen, medewerkerkers te prikkelen en om de betrokkenheid bij hun werk te vergroten. En bovendien staan er heel veel onderwerpen in die zeker een glimlach op ieders gezicht zullen toveren.

Voeg je eigen interne communicatiemomenten toe

De Interne Communicatiekalender is een digitale agenda. Dat betekend dat je zonder enig probleem ook jouw eigen communicatiemomenten kunt toevoegen. Organiseren jullie een thema week over veilig werken? Of staan jullie een maand lang stil bij jullie kernwaarden? Voeg deze momenten toe aan de Interne Communicatiekalender en je hebt je eigen complete persoonlijke overzicht!

“De Interne Communicatiekalender bevat
een goede mix van formele en informele dagen,
dat is de kracht van deze kalender.”

Stuur mij de Interne Communicatiekalender 2021

Vraag direct jouw persoonlijke kopie van de Interne Communicatiekalender 2021 aan. Na het invullen van het formulier ontvang je een mail met de link naar de kalender. De Interne Communicatiekalender is een handig ICALENDAR bestand dat je direct kunt toevoegen aan onder andere je Outlook, Google of Apple Agenda.


    Ik wil graag de maandelijkse blog updates van MediaMyne ontvangen