Narrowcasting als hulpmiddel voor het communiceren van maatregelen

Bij MediaMyne denken we niet alleen aan het heden, maar ook aan de toekomst. Langzamerhand kunnen we na de corona quarantaine met z’n allen de werkvloer weer betreden. Echter zal het er op de werkvloer niet als voorheen aan toe gaan. De anderhalve meter organisatie gaat in werking. Om organisaties te helpen om personeel bewust te maken van de maatregelen, introduceert MediaMyne een narrowcasting Starterspakket. Dit pakket bestaat uit een scherm, een player en een set met templates. Die het mogelijk maken om doelgericht en effectief met medewerkers te communiceren!

Creëer continu bewustzijn

In de anderhalve organisatie is het van essentieel belang dat de medewerkers op de hoogte zijn van alle maatregelen die gelden binnen het bedrijf. Dit kunnen zowel basisregels, als eigen regels zijn.

Met onze beeldschermen kunnen organisaties effectief en efficiënt boodschappen overbrengen op medewerkers. Het grote voordeel is dat meerdere berichten op één plek kunnen worden gecommuniceerd, zonder dat de één minder de aandacht krijgt dan de ander. Boodschappen kunnen dus snel worden gecommuniceerd, wat essentieel is voor een goede handhaving van de anderhalve meter organisatie.

Binnen 2 weken up and running

Het is een simpel pakket dat zeer effectief is. Het bestaat uit een scherm, een player en een set templates. Wij bieden ook een pakket zonder een scherm aan. Na aankoop is de organisatie binnen twee weken al up and running en klaar om te beginnen met het communiceren met medewerkers.

Interesse?

Heb je interesse in ons Starterspakket? Vraag dan hier een offerte aan.