Met trots kunnen wij jullie mededelen dat onze ISO 27001 certificering met drie jaar is verlengd. Deze hercertificering is de erkenning voor onze continue inzet om de informatiebeveiliging op een hoog en veilig niveau te houden.

MediaMyne is ISO 27001 certified door BSI

De verlenging van de ISO certificering gaat ook samen met het verlengen van het FSQS-NL certificaat, dat aantoont dat MediaMyne voldoet aan alle kwalificaties met betrekking tot databeveiliging en naleving van lokale gedragscodes voor de financiële sector.

“Het verlengen van ons ISO 27001 certificaat is een uitstekend en belangrijk resultaat voor MediaMyne en haar klanten”, zegt Franz Schrandt, CEO van ShareCompany Group. “Het laat zien dat wij als organisatie onze zaakjes op het gebied van informatiebeveiliging goed op orde hebben.”

De verlenging van het ISO 27001 certificaat komt na een uitvoerige audit door BSI, die onze procedures, processen en technologie op het gebied van informatiebeveiliging grondig onder de loep hebben genomen en hebben vergeleken met de internationaal geldende standaarden van de International Organisation for Standardisation (ISO). De audit heeft plaatsgevonden in het kader van een complete hercertificering van ShareCompany Group, de moederorganisatie van MediaMyne.

ISO 27001 is de internationale standaard op het gebied van informatiebeveiliging. De certificering laat zien wij voldoen aan alle gestelde eisen op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, implementatie en hosting van data-oplossingen.