Bij MediaMyne werken we er iedere dag aan om de interne communicatie te verbeteren met de inzet van onze software voor Narrowcasting en Employee App. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk interne communicatie is binnen een organisatie en daarom zijn wij dan ook de trotse partner van het Praktijkcongres Interne Communicatie 2019! Op dit praktijkcongres wordt het belang van interne communicatie uitgelegd in het veranderproces van een organisatie. 

‘Werken aan Wendbaar’

Met als thema ‘Werken aan Wendbaar’ staat de dag in het teken van het veranderproces dat op dit moment in veel organisaties bezig is: de ontwikkeling naar een wendbare organisatie. Een wendbare organisatie is in staat zich continu te kunnen aanpassen aan nieuwe omstandigheden, waar medewerkers goed met elkaar samenwerken over verschillende afdelingen heen en verbinding zoeken met de buitenwereld. Belangrijke vragen, zoals welke rol interne communicatie hierin speelt en hoe interne communicatie er überhaupt uitziet in dit proces, worden op deze dag beantwoord. 

Tijdens deze 22eeditie van het jaarcongres leer je van vakcollega’s wat je kan doen om je organisatie ‘los te maken’. Tijdens verschillende coaching sessies kan je je verdiepen in je eigen rol en vaardigheden die je verder kunnen helpen in dit proces. Verder is er volop aandacht voor praktijkervaringen en cases. Op 10 april zijn er nog twee optionele masterclasses om nog dieper in te gaan op rol van interne communicatie. 

Download hier de brochure of lees hier meer over het praktijkcongres.