Gisteren (25 april) waren wij aanwezig bij IC (interne communicatie) vereniging vonk te België. Hier waren 160 IC professionals aanwezig die vooral uit Vlaanderen kwamen. Op het event werden verschillende sessies, als het ware masterclasses, gegeven. Ook wij hebben ook zo’n sessie verzorgd! Tijdens onze sessie waren zo’n 40 professionals aanwezig. Samen met onze klant Kuehne+Nagel hebben wij deze professionals enthousiast gemaakt over het positieve effect van MediaMyne Narrowcasting op interne communicatie en medewerkersbetrokkenheid. Wij hebben erg genoten!

Het vonk evenement
vonk is het grootste netwerk in België voor interne communicatie. Ze hebben zo’n 500 leden, waaronder (interne) communicatieprofessionals van zowel multinationals als kmo’s. Hierbij zitten privébedrijven, maar ook social profit en overheidsorganisaties. De missie van vonk is om specialisten van interne communicatie uit verschillende vakgebieden samen te brengen.

MediaMyne sessie op het vonk congres

MediaMyne
Medewerkers betrokken krijgen en houden is een vak apart, en niet altijd gemakkelijk. Gelukkig maakt MediaMyne het proces een stuk makkelijker. MediaMyne heeft als doel medewerkers betrokken te maken door de interne communicatie te verbeteren. Alle punten die belangrijk zijn voor betrokken medewerkers worden ondersteund door goede interne communicatie.

Met MediaMyne wordt de interne communicatie verbeterd door het informeren van de medewerkers door middel van narrowcasting beeldschermen en de Employee App. Wilt u meer weten? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!