De FD Gazellen Awards worden ieder jaar georganiseerd door Het Financieele Dagblad en is dé award voor snelgroeiende bedrijven in Nederland.
Lees meer
logo-gazellen-2017-fd-blauw.png
Als werkgever stelt u zich vast wel eens de vraag: “Hoe vergroot ik de betrokkenheid van mijn medewerkers?” Zij zijn namelijk de motor van de organisatie en betrokken medewerkers zijn goud waard.  Eén van de belangrijkste manieren om de betrokkenheid van de werknemers te vergroten is de communicatie tussen de werkgever en de werknemer te verbeteren.
Lees meer
3676.jpg
Narrowcasting heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Spraken we eerder nog van een hippe technologie, inmiddels is wel duidelijk geworden dat narrowcasting een volwaardig communicatiemiddel is. Sterker nog, narrowcasting kan wel eens de ontbrekende factor zijn in jouw interne communicatiemix.
Lees meer
Interne communicatiemix narrowcasting
Narrowcasting inzetten als redmiddel om de betrokkenheid van jouw medewerkers te vergroten? Jazeker. Via narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is het mogelijk om doelgericht te communiceren met jouw medewerkers. Narrowcasting is bij uitstek geschikt als verbindende factor tussen de verschillende interne communicatiemiddelen.
Lees meer
Betrokkenheid verhogen narrowcasting
Laten we er niet omheen draaien. Betrokken medewerkers zijn goud waard voor jouw organisatie. Toch blijkt het behoorlijk lastig om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Zo voelt slechts 3 op de 10 medewerkers zich betrokken bij het bedrijf. In deze blog leggen we uit waarom je hiermee aan de slag moet.
Lees meer
Betrokken medewerkers interne communicatie
Interne communicatie is de laatste tijd een trending topic. En terecht. Door de razendsnelle ontwikkeling van het internet, heeft interne communicatie een steeds belangrijkere rol gekregen binnen organisaties en bedrijven. Maar wat doen we er nu eigenlijk mee? Te weinig, want maar liefst 1 op de 3 medewerkers is ontevreden over de interne communicatie.
Lees meer
Interne communicatie
De vakgroep interne communicatie van beroepsorganisatie Logeion organiseerde in samenwerking met Kuehne + Nagel een Enter-the-firm. Communicatieprofessionals kregen de unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van Kuehne + Nagel. Iedereen was nieuwsgierig hoe narrowcasting de communicatie afdeling van Kuehne + Nagel helpt om de communicatiedoelstellingen te bereiken.
Lees meer
Narrowcasting Kuehne Nagel
De 9292 Vertrekwijzer is beschikbaar binnen MediaMyne Narrowcasting. Zo kunnen organisaties hun medewerkers heel gericht informeren over reistijden. De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer (ov). Hiervoor geeft 9292 reizigers de informatie die ze nodig hebben om met het ov te reizen.
Lees meer
Interne communicatie ov 9292