Narrowcasting heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Spraken we eerder nog van een hippe technologie, inmiddels is wel duidelijk geworden dat narrowcasting een volwaardig communicatiemiddel is. Sterker nog, narrowcasting kan wel eens de ontbrekende factor zijn in jouw interne communicatiemix.
Interne communicatiemix narrowcasting Lees meer
Narrowcasting als redmiddel om de betrokkenheid van jouw medewerkers te vergroten? Jazeker. Via narrowcasting, ook wel digital signage genoemd, is het mogelijk om doelgericht te communiceren met jouw medewerkers. Een voorbode om de betrokkenheid te vergroten.
Betrokkenheid verhogen narrowcasting Lees meer
Laten we er niet omheen draaien. Betrokken medewerkers zijn goud waard voor jouw organisatie. Toch blijkt het behoorlijk lastig om de betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Zo voelt slechts 3 op de 10 medewerkers zich betrokken bij het bedrijf. In deze blog leggen we uit waarom je hiermee aan de slag moet.
Betrokken medewerkers interne communicatie Lees meer
Interne communicatie is de laatste tijd een trending topic. En terecht. Door de razendsnelle ontwikkeling van het internet, heeft interne communicatie een steeds belangrijkere rol gekregen binnen organisaties en bedrijven. Maar wat doen we er nu eigenlijk mee? Te weinig, zo blijkt uit diverse onderzoeken. Maar liefst 1 op de 3 medewerkers is ontevreden over de interne communicatie.
Interne communicatie Lees meer
De vakgroep interne communicatie van beroepsorganisatie Logeion organiseerde in samenwerking met Kuehne + Nagel een Enter-the-firm. Communicatieprofessionals kregen de unieke kans om een kijkje in de keuken te nemen van Kuehne + Nagel. Iedereen was nieuwsgierig hoe narrowcasting de communicatie afdeling van Kuehne + Nagel helpt om de communicatiedoelstellingen te bereiken.
Narrowcasting Kuehne Nagel Lees meer
MediaMyne werkt samen met 9292. De 9292 Vertrekwijzer is beschikbaar binnen MediaMyne Narrowcasting. Zo kunnen organisaties hun medewerkers en bezoekers heel gericht informeren over reistijden. MediaMyne is een digitaal platform voor interne communicatie waarmee organisaties hun medewerkers informeren, motiveren en inspireren. Hiervoor bieden we narrowcasting aan en een mobiele app. Bij narrowcasting gaat het om beeldschermen met informatie op maat voor medewerkers. De missie van 9292 is om iedereen makkelijk en snel wegwijs te maken in het openbaar vervoer (ov). Hiervoor geeft 9292 reizigers de informatie die ze nodig hebben om met het ov te reizen. Daarnaast wil 9292 ook ov-bedrijven, overheden en het bedrijfsleven ondersteunen bij hun taken binnen het ov.
Interne communicatie ov 9292 Lees meer